Kommande aktiviteter

Septembers och Oktobers aktiviteter!
Fredagar, samling kl 17.00
Ridlekis för barn ca 6-11 år med vuxen i sällskap. Skogsridning, ridning på bana, trav och galopp (om man vill). Vuxna följer med och hjälper till som ledare vid behov. (Ej nödvändigt för mer ridvana barn)
Ca 45 min, 130 kr/barn

Lördagar, samling kl 11. 00
Barn ca 3-6 år är välkomna att rida ca 30 min. Mestadels ridning på ridbanan. Vuxen följer med och leder. Passar också lite större, mindre vana barn. Max 8 barn/tillfälle.
Kostar 110 kr/gång.

Söndagar, 14.00-17.30
Ridlekis för barn ca 8-11 år som klarar att rida utan ledare. Minst 45 minuters ridning i ett längre eller två kortare pass. Skogsridning, ridning på bana, trav och galopp (om man vill). Hästskötsel, pyssel, fika och gemenskap.
Vuxna följer med och hjälper till som ledare vid behov. (Ej nödvändigt för mer ridvana barn)
250 kr/barn

Det finns alltid möjlighet att värma sig, fika och umgås i vårt fikarum, där det finns tillgång till micro, vattenkokare och diskmöjligheter. P.g.a. ökande kostnader kommer vi dock inte längre att bjuda på fika annat än i speciella sammanhang.

Betalning sker efter varje ridtillfälle, kontant, via swish eller bankgiro.

Rida privat?
Vill du rida helt själv för Eva? Det går jättebra!
Eva tar emot bokningar i mån om tid.
1 barn, 45 min ridning + pyssel med ponnyn för och efter ridningen. 200 kr/barn
2 barn 350 kr
3 barn 450 kr
All ridning med minst 4 barn kostar 130 kr/barn och tillfälle.

Kontakt & betalning
Ring eller sms:a och anmäl till Eva på tel. 070 589 51 74
Betalningen sker kontant eller på BG 428-5193 Nils-Erik Andersson. Märk betalningen med ditt namn. Det går också att betala med swish, 123 157 9549, skriv barnets namn som meddelande.

Välkommen att anmäla till våra aktiviteter! 🙂

OBS! Eftersom det är många som vill vara med på ridningarna så är det bra om man lämnar återbud i god tid, då det ofta står reserver på tur!

Hur fungerar det på Börta?
På Börta har vi inga terminsavgifter eller klubbmedlemskap. Hos oss bokar du gång för gång när du vill komma och rida. Ring eller sms:a Eva!

Varje barn åtföljs av en vuxen som kan hjälpa till med att leda ponnyn tills ryttaren är duktig nog att klara ponnyn på egen hand. Vi visar på plats hur du som ledare hanterar ponnyn på ett tryggt sätt. Du behöver inte ha någon erfarenhet sen innan. 🙂

Innan ridturerna ska ponnyerna borstas, få hovarna kratsade och bli sadlade och tränsade. Dessutom är det fritt fram att fläta och styla ponnyerna efter smak. 😉
Sedan rider vi på banan eller i skogen. På banan rider vi ofta slalom och hinderbanor som är anpassade efter barnens nivå. Vi är mycket noga med att alla ska våga i sitt eget tempo. När vi kommer hem ska ponnyerna kläs av, borstas av och tackas för jobbet.
Varför inte ta med en morot eller ett äpple till den duktiga lilla hästen?